20350 ATHLETICS NAŠA PRIČA

Naša priča počinje sa idejom i snom dvojice zaljubljenika u sport mene i mog kuma Tea Gnječa.


Možda bi bolji izraz bio opsjednutost ali tko je god počeo trenirati Crossfit i zaljubio se u treninge, zajednicu i sve ostalo zna o čemu pričam.


Ideja da otvorimo dvoranu došla je iz jednog od mnogih dugih razgovora o Crossfitu, ono amo otvorit box dok drugi gleda u tebe i klima glavom potvrdno.  Da se razumimo ovaj posao možeš samo raditi ako si zaljubljen i voliš to što radiš. Tako smo krenuli u to sve zajedno , Teo je bio zadužen za treninge a ja za organizaciju i vođenje dvorane. Već tada smo donjeli dosta noviteta na ovom području, od organizacije do vođenja treninga.


Dvorana je otvorena 10.8.2016 u Metkoviću u Sportskoj ulici, i za manje od mjeseca dana punimo 4 godine. Te 4 godine su bili kao roller coaster pune uspona i padova, kao i svi poduzetnici i mi smo okusili da nije samo san i ideja dovoljne da se uspije. U početku dvorana je radila van svih očekivanja, što zvuči vrhunski, naravno u jednu ruku i je ali ako patite od perfekcionizma to tada postaje organizacijska noćna mora jer želite ispunit visoka očekivanja koja ste si postavili. Naravno bilo je greški, tko god radi taj grješi bitno je iskustvo i učenje iz istih.


Nakon godine dana u prvom prostoru odlučili smo se preseliti u veći prostor da možemo kvalitetnije raditi. Oko toga vremena sam ja preuzeo dvoranu sam Teo se povukao jer kao i sve u životu ništa nemožeš planirati i dogode se stvari koje nitko nemože predviditi.


U novom prostoru smo se zadržali skoro 3 vrhunske godine. U tom periodu upoznali smo nevjerojatno puno vrhunskih ljudi , koji su nas u jednu ruku promjenili . Ponosni smo na sve koji su prošli kroz našu dvoranu jer svatko od njih je ostavio ono nešto svoje po čemu su se izdvajali, i dobro i loše.


Nakon skoro 4 godine došlo je do zasićenja i javila se želja da zatvorimo , zbog raznih zdrastvenih problema i jednostavno želje za promjenom. Nakon duge priče sa Marijanom odlučili smo da nećemo zatvoriti nego preseliti dvoranu da nam je bliže doma i da ćemo malo smanjiti obujam posla.


Tako je odluka pala da to bude Opuzen. Moram priznati sad nakon 2 mjeseca od otvaranja, nikad se nismo bolje osjećali život nam se okrenuo na bolje. Dobili smo novi elan za dalje znači totalni reset, točno ono što nam je trebalo.


Svaki početak je težak, bitno je da radite ono što volite i ne zaboravite razlog zašto radite to što radite. Ovo je ukratko bio sažetak naše priče koja traje 4 godine, iduća dva posta ću pisati o našoj viziji i misiji dvorane da nas malo bolje upoznate i da vam približimo ideje kojima želim mjenjati živote oko nas i šire.

Rezervirajte svoje besplatne konzultacije danas i počnite pisati svoju fitness priču!

Share

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *