Nives Babić

U 20350 Athletics me dovelo to što sam došla odraditi jedan trening kao partner, i da vidim kako to ide, funkcionira. Nisam bila član dvorane, iako sam već duže vrijeme razmišljala o tome. I eto, nakon jednog odrađenog treninga nije mi dugo trebalo da se odlučim, to je bilo to😊

Moj prvi dojam je bio: vauuuu. Al’ doslovno! ! !
Jako me se dojmila ta atmosfera, motiviranje članova međusobno tokom treninga.
Priča, zezancija, ali istovremeno i rad i disciplina.
Nije se ništa promijenilo, i nisam zažalila što sam tu gdje jesam .

Nema prve svijetle točke. Svaka vježba koju sam napravila na Crossfitu je za mene napredak i to me gura naprijed da se više trudim i dajem više od sebe. Najviše mi se sviđa ta motivacija od trenera (hvala Igore i Marijana), jer nema onog ‘ja ne mogu’, ‘ja ne znam’ nego: pokušat ću, trudit ću se.
Nije ni svaki dan isti, nisam istog raspoloženja uvijek, kao ni drugi, ali trening mi zaista dođe kao svijetla točka na kraju dana i teško koji je zamislit a da nisam tu 🙂

Mislim da je sve podjednako bitno. Ne radim trenutno na nečem konkretnom, ali mislim da svi znamo svoje neke ‘rak rane’ na kojima bi htjeli poraditi. Isto tako, 20350 tim uvelike olakšava savjetima i na koji način to realizirati. To daje vjetar u leđa da ne odustajem.

Ne znam iskreno koju bi uspomenu izdvojila kao najdražu , jer je puno toga lijepog ovdje. Sada imam puuuno više volje za napredovanjem, učenjem novih stvari, nisam troma kao prije, ….
Nikad nisam nikad mislila da ću ovoliko zavoljet taj crossfit, ali sada mogu reći da moj dan završava tek onda kada se trening odradi.
Shvatila sam da se sve može kad se hoće, najbitnija je upornost i želja za radom. Nadam se da ću tu s vama trenirati još dugo, dugo i iskreno, radujem se tome.

Thanks 20350 Athletics, you’re my new little family ❤❤

Share