FAQ

Ako vam treba dodatna pomoć

info@myfitfamily.org

FIT FAMILY

Za početak najosnovnije je par dumbbella (Bučica). S tim možete raditi naše dnevni program treninga pod nazivom DUMBBELLS gdje ćemo vam osigurati i skaliranja/modifikacije za svaki pokret unutar dnevnog programinga. Također možete dodati i dodatne manje komade opreme kao vijača, wallball, girja ili nešto na što možete skočiti ili raditi nakorake.
Dnevni treninzi su obično programirani da traju između 15 do 25 minuta većinu dana. Treninzi izdržljivosti mogu trajati duže ali to ovisi o vama ako ih želite dodati.
Ne programiramo zagrijavanja zasebno za svaki trening, imamo predložena zagrijavanja za svaki tip treninga koje dobijete sa dnevnim treningom. Snagu i skill ne programiramo svakodnevno jer smatramo da naši dnevni treninzi su dovoljni da bi dobili potpuni i najefikasniji trening koji vam treba.
Možete se obratiti kad god vam zatreba pomoć, savjet, tip za trening, itd. Slobodno nam pošaljite e-mail s određenim pitanjima/potrebama, videima itd. ili koristite našu privatnu stranicu za članove jer imamo zajednicu s trenerima koji mogu dati doprinos i pomoći! Objavite video, označite nas u njemu koristeći #ffcoaching i mi ćemo vam dati povratne informacije i odgovoriti na sva pitanja koja imate! VOLIMO Vam pomoći da napredujete i postignete svoje ciljeve!
Ekstra programi (Power, Oly, Bro Reps, Butts and Guts i Endurance) su dodatni programi koji su programirani u ciklusima po nekoliko tjedana i možete ih odrađivati neovisno o dnevnim treninzima ili uz njih.
Popuste nudimo za naš referral program , za svakog preporučenog novog člana vi i taj član dobijete 50% popust za idući mjesec.
Obratite nam se na naš e-mail
Obratite nam se na naš e-mail