Zašto Dijete ne Pale

Ne možete smršavjeti bez kontrolirane prehrane.

Ako pokušavate izgubiti masnoće pridružujući se dvorani – ali ne mijenjajući ono što jedete – nećete uspjeti. Ni na treninzima u 20350 Athleticsu, koji su najbolji u okolici.

Problem je što dijete ne djeluju i obiju nam se o glavu. Pa što MOŽETE učiniti da kontrolirate svoju težinu?

  1. Počnite pratiti što jedete. Samo zapisivanje  čini veliku  razliku. Zapišite hranu u praznu bilježnicu ili koristite aplikaciju poput MyFitnessPal. 
  2. Počnite balansirati šećer u krvi. Smanjite unos  ugljikohidrata i povećajte malo unos proteina.
  3. Popijte dvije čaše vode svaki put kad popijete kavu. Jedino se tako pobrinem da pijem dovoljno vode. Kava vas ne dehidrira ako je stalno pijete, ali I dalje vam treba više vode nego što vjerojatno pijete. A voda će ionako kofein učiniti učinkovitijim.
  4. Ne skačite odmah na “dijetu” koju svi na poslu koriste. Čišćenja, posti, niskokalorični obroci, pa čak i većina ketogenih dijeta su smeće. Nisu održivi i dugoročno će vas samo unazaditi.

 

Kad god na televiziji ili u časopisu vidite novu dijetu, zapitajte se: “Mogu li zauvijek jesti na ovaj način?” Ako nije, nije vrijedno razmatranja. Uštedite si puno boli danas i krivnje u budućnosti.

Slijedimo ovaj recept osnivača CrossFita, Grega Glassmana:

“JEDITE MESO I POVRĆE, ORAŠASTE PLODOVE I SJEMENKE, VOĆE, MALO ŠKROBA I BEZ ŠEĆERA. ODRŽAVAJTE UNOS NA RAZINAMA KOJI ĆE PODRŽATI VJEŽBU, ALI NE MASNO TKIVO. “

Drugim riječima, Michael Pollan, autor “Dileme svejede” i “U obranu hrane”:

“JESTI HRANU. NE PREVIŠE, VEĆINOM BILJKE. “

Jednostavno. Idemo vježbati

Rezervirajte svoje besplatne konzultacije danas i počnite pisati svoju fitness priču!

Share

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *